Referenciák

http://www.szalafa.hu
Szalafa Kft. - Pécs
A vállalkozás igényes beltéri ajtók gyártásával foglalkozik. A bútorminőségű ajtók a fejlett lakáskultúrát jelenítik meg otthonában.

http://www.szememfenye.hu
Szemem Fénye Alapítvány - Pécs
A Szervezet 2002. áprilisában jött létre azzal a céllal, hogy kórházi kezelésben részesülő gyermekeken és családjukon segítsen, a gyermekellátó intézmények számára pedig a szükséges eszközök beszerzésében nyújtson támogatást.

http://www.hajduesfiaipanorama.hu
Hajdú és Fiai Panoráma Kft. - Pécs
A Kft. az osztálykirándulások, erdei iskolák szervezésén túl a fogyatékkal élők részére is szervez kirándulásokat, nyaralásokat országszerte.

http://www.ellato.hu
Ellátó.hu - Ellátjuk minden jóval
E weboldal használatával lehetővé válik az Ön számára, hogy vásárlóként nagyobb kedvezményhez jusson vásárláskor annak érdekében, hogy megtalálja a rég keresett terméket; eladóként pedig eljusson az Ön terméke a vásárlóhoz az Ellátó.hu segítségével.

http://www.veledis.hu
Veledis.hu
A kezdeményezés 16 éve foglalkozik fogyatékkal élő emberek üdültetésével az ország egész területén, továbbá, partnereiken keresztül külföldön is.

http://www.josz.hu
Jelnyelvi Tolmácsok Országos Szövetsége - Budapest
A honlapon a jelnyelvvel, jelnyelvi tolmácsolással, siketekkel és nagyothallókkal, jelnyelvi tolmácsokkal, valamint a szervezetel kapcsolatos információk között lapozhat.

http://www.tourchance.hu
Tour-Chance Kft. - Harkány
Az alapvetően idegenforgalmi tevékenységet ellátó családi vállalkozás, mely Harkány és környéke vonzerejét felismerve azon munkálkodik, hogy minél többen megismerjék ezt a csodálatos tájat.

http://www.rosenberger.hu
Rosenberger Kft. - Sásd
A vállalkozás a lakosssági- és közüzemi étkeztetés számára gyárt száraztészta termékeket.

http://www.takada.hu
Takada Kft. - Pécs
A TAKADA Kft. 2001-től áll a minőségi vagyonvédelmi szolgáltatást igénylők rendelkezésére.

http://www.karakterbau.hu
Karakter-Bau Kft. - Pécs
A Karakter-Bau Építőipari Kft. alapításakor a Japánból származó folyékony tapéta importjával és forgalmazásával foglalkozott, ma a Tikkurila festékek forgalmazásával és építőipari szaktanácsadással is foglalkozik.

http://www.ripfoto.hu
Pataki Etelka fotóriporter - Budapest
"Foglalkozásom fotóriporter, a fotózás pedig egyben a hobbim, az életem is."

http://www.emlekhely.hu
Emlékhely.hu - az emlékezés helye
Az Emlékhely.hu weboldal a méltóságteljes emlékezést célul tűzve került kialakításra.

http://www.straussmetal.hu/
Strauss Metal Biztonságtechnika
A Strauss Metal Biztonságtechnika több mint 10 éve foglalkozik biztonságtechnikai termékek gyártásával és forgalmazásával.

http://www.pannonfilharmonikusok.hu
Pannon Filharmonikusok - Pécs
Megújult arculattal, új névvel lépett a közönség elé a működésének 20. évébe érkezett Pannon Filharmonikusok - Pécs. A dinamikus fejlődés része a weboldal, mely igyekszik részletesen is bemutatni a zenekart, a művészeket és a műveket.

http://www.epleny.hu
Eplény Hivatalos Honlapja
A zirci medence és a veszprémi fennsík vízválasztóján fekvő település mindössze 1992-től önálló község. A természeti adottságainak köszönhetően kiránduló- és üdülőtelepülés, országosan is ismert síelőhely sífelvonókkal.

http://www.netmester.hu/kolonial
http://www.netmester.hu/harsfa
Koloniál Bútor
A koloniál bútorok hazai specialistája a pécsi Gyurasics Kft., mely termékei a bútorcsalád weboldalán keresztül közvetlenül is elérhetőek.

http://www.oxymoron.hu
Oxymoron
Az Oxymoron Kft., illetve ügyvezetője révén évtizedes tapasztalattal rendelkezik a német-magyar és magyar-német (szak)fordítás területén. Vágyi Vata Mihály szakfordító, korábban egyetemi oktatóként a a PTE Német Nyelvészeti Tanszékén dolgozott, ahol számos tudományos cikket publikált a német nyelv szintaxisa témakörében.

http://www.kereso.hu
Kereső.hu - az online lexikon
A vállalkozásunk által kifejlesztett tudásbázisra épülő keresőrendszer - mint elnevezésében is szerepel - "online lexikonként" segít az ismeretanyagok megtalálásában és a webes tájékozódásban. A nyilvánosan elérhető adatbázis számos marketing- és pr-lehetőséget rejt a vállalkozások, szervezetek, önkormányzatok és a weben jelenlévők számára.

http://www.carp-iq.hu
CARP-IQ - Rod Hutchinson
A pontyintelligencia.
A weboldal és tulajdonosa, - a Hanson-Foster Kft. kiváló hírnevű és minőségű, szelektált termékek értékesítésével foglalkozik. A Rod Hutchinson név jól ismert világszerte, de elsősorban európai pontyozók körében.
A Rod Hutchinson termékeket mint a gyártó cég hivatalos magyarországi importőre forgalmazza a vállalkozás.

http://www.netorian.hu
Netorian.hu - "a megigézett idézet"
A művészet és irodalomkedvelőknek készült oldal segít a barátainknak, ismerőseinknek szánt egy-egy kedves idézet kiválasztásával és ingyenes elküldésével. Lepje meg Ön is barátait! (Vállalkozásunk az oldal programozását végezte.)

http://www.trusthungary.hu/
Trust Hungary
A Trust Hungary legfontosabb célja, hogy partnereik magas szintű elvárásainak, egyedi kéréseinek is megfelelően kiváló minőségű hordókat készítsen. Ennek érdekében a legmodernebb francia gyártási technológiát alkalmazza. A donga alapanyagát a legjobb magyar erdőkből választják ki, és a minőséget a termelés minden szakaszában ellenőrzik. Szakembereik folyamatos képzését francia és amerikai mesterkádárok irányítják.

http://www.bellarossa.hu/
Bella-Rossa
A siklósi vállalkozás célja, hogy Siklós és környéke történelmi borvidék hagyományaira és kitűnő boraira alapozva olyan borászati üzemet működtessen, mely a felépített technológiai háttérrel képes kereskedő partnerek és rajtuk keresztül fogyasztóik igényeinek teljes körű kiszolgálására.

http://www.hansonfoster.hu
Hanson-Foster
A Hanson-Foster Marketing Ügynökség és Üzletviteli Tanácsadó Kft. Magyarországon bejegyzett, angol tulajdonú cég, melynek fő profilja Nagy-Britannia és Magyarország közötti üzleti partnerkeresés.

http://www.fitnesspromotion.hu
Női Fitness és Body Building Európa Bajnokság hivatalos oldala
A Magyarországon sorra kerülő bajnokság keretein belül 25-30 ország legrangosabb fitness versenyzői vonulnak fel, továbbá lendületes, lüktető, szórakoztató programok és műsorok várják a nézőket.

http://www.hetret.hu
Hétrét - Hetric Free Folk
A Hétrét dél-nyugat magyarországi együttes, amely eredetileg tradicionális ír zenét játszott. A későbbiekben erdélyi, balkáni, moldáviai, sőt a finn dallamvilágból vett zenei elemekkel is színesebbé tette repertoárját.

http://www.szekely-kiado.hu
Székely Kiadó - Ortofotó kiadványok
A kiadó honlapja betekintést nyújt az ortofotó hasznosításának egy új lehetőségébe, mely a légifotózás és a térképészet határán bontakozik ki.

http://www.toth-agas.hu
Tóth-Ágas - Tóth Attila faműves oldala
Szelíd szépségű bútorai az erdő békéjét árasztják, megkapó hangulatú játszótereiben új életre kel a fa. Tóth Attila minden munkája azt bizonyítja, hogy a funkció és a természetes formavilág egymásba szelidíthető.

http://www.fitohorm.hu
Fitohorm Kft.
A bajai Fitohorm Kft. termelője és forgalmazója az azonos nevű termékcsaládnak. A minden növény számára készülő agrokémiai termékek és azok alkalmazása ismerhető meg az oldalon.

http://www.hazai.hu
"Hajrá, Hazai!" Program
Az oldal bemutatja a Magyar Áruk Klubja Egyesület 1997-ben indított kezdeményezését.